Ez egy olyan projekt, amiről még egy szót sem említettem, azonban igen meghatározta az elmúlt néhány hónapomat. Csúszásban is vagyok a magamnak kiszabott határidőkkel a Kreatív Projektet illetően, de nem bánom, mert igen jó leső érzés tud lenni, amikor egy igen komoly tartalommal és funkciókkal bíró weblapot végre útjára tudok engedni. Bár van még mit rajta csiszolni, de funkcionál, és szerintem jól is néz ki, és főbb, termeli a pénzt a gazdájának.

Igen, a Zsilip Art Center weblapjáról van szó. Szívügyem, mert szívszerelmem a témája: a festészet.

Több kihívást is tartogatott a megbízás. A Tanoda a weblapján keresztül adja el magát a világnak, így igen sok tájékoztató tartalmat kell megjelenítenie, és több funkciót is el kell látnia.

Mint például a tanfolyamok meghirdetése….

______________________________________________________________________________________________________

..azok leírásai….

…azokra való regisztrálás..

..Pay Pal-os fizetés lehetőségének felkínálása..

…naptári események…

…eladó festményeiknek katalógusszerű galéria megrendelő lappal….

..és idővel készen lesz a webshop is.

Nagyon nagyon sok tartalom. Le a kalappal a Tanoda menedzser csajai előtt, mert a tartalom, a tanfolyami tematikák, az egész weblap tartalmi struktúrája az ő fantáziájuk, fejtörésük eredménye. Amiket ők megálmodtak, nekem kellett megvalósítanom technikailag. Jó ötletek, amikre elsőre sose mondok nemet, és bevallom, sok mindennel most találkoztam elöszőr. Azért volt jó velük dolgozni, mert bele adták szívüket, lelküket, sok – sok ötlettel, és az én tanácsaimra is nyitottak voltak. Sokat tanultam tőlük, ez nem vitás. Több weblap készítés ott bukik el, mert a megrendelő azt gondolja, hogy az ő szakmájához is értenem kellene, így könnyedén kicsattintom magamból az ő weblapjának tartalmát. Pedig a weblap készítőnek nem feladata minden szakmához érteni, és megírni a tartalmat. Ez sajnos a megrendelő feladata. Vagy megkér egy tartalom írót, aki nyilván nem ingyen, leül, és sok kutató munka árán megírja. Ez tényleg drága. Saját magának a tartalom írása pedig huszadrangú kérdésé válik egy vállalkozás vezetése mellett, így a weblap nem készül el.

De a Zsilip Festőtanoda menedzser Csajszliknak ez nem volt kérdés, nem győztem velük lépést tartani.
Itt ki is nyilvánítom a köszönetemet a bizalmukért, türelmükért! Sok ilyen megbízást és együttműködést kívánok magamnak! 😀

Tessenek nézelődni, akár egy – egy tanfolyamot ki is próbálni! Szuper élmény! De tényleg!
www.zsilipfestotanoda.com

Útjára indult egy weblap!