Szinte eltűntem blog témákkal a felszaporodott, kevésbé kreatív/izgalmas teendők miatt, ami egyrészről jó hír, hogy kezd működésbe lépni az a gépezet, amin dolgozok egy ideje, másrészről bár jutna több időm írogatni, alkotni, új ötleteket megvalósítani.

Akad jelenleg is mindenféle feladat, mint például (ki nem találnátok) természetesen weblap készítés, szerződések köttetek weblap gondozásra (nagyobb falat) folyamatos teljesítéssel. Grafikai kevésbé, de akadt, mint névjegyek, oklevél, és hát persze az év vége vészes közeledtével speditőr naptár tervezése immáron folyamatban.

Korábbiakról itt olvashattok:

https://www.ju-ditta.hu/index.php/2017/11/15/fali-naptar-hello-2018/

 

Pont egy évvel ezelőtthöz képest sok terv átalakult, lett, ami el lett vetve, mert jöttek helyükre újabbak, jobbak, ezek is legfőképp az év első felében. A nyár huss, de számomra a jó hír az igazán, hogy az akkor kialakult elképzelések fixek maradtak, amiket szeretnék a begubózott téli időszakban kiteljesíteni. Ehhez az alapot is már réges-régen elkészítettem, most be is mutatom:

http://gyak5.ju-ditta.hu/

Hogy mikor tudom igazán szép, izgalmas tartalommal megtölteni, elképzelni sem tudom. Szépen lassan, lépésről lépésre. Anyagaim már vannak, kreatív ötlet, a hozzá felvett, még vágatlan videó, aztán újabb ötlet, és újabb…és újabb…

De egyelőre a fő irány: Web és webdesign!

Lassú, de biztos lépdelés a Ju-Ditta Porondon