Már nagyon érik egy, vagyis sok blog téma, ugyanis nagyon sok szuper dolog van folyamatban. Ki is vettem néhány nap szabit, hogy mindennel tudjak haladni szépen tisztességesen. Az ilyen alkalmak jók arra a megfigyelésre is, hogy majd anno, ha szabadúszó leszek, mennyire vagyok alkalmas a helyes időbeosztásra. Azt kell, hogy mondjam, nem lesz probléma. Időben kivet az ágy, mert már álmomból rögtön a sok izgalmas feladat pörög az agyamban felverve a pulzus számomat is.

Ez csupán a mai napi terv:

Ebben ugyan nem sok Ju-Ditta feladat van, de van benne egy Ju-Ditta DIYlak projektre való felkészülés. Amúgy egyébként mind az, amit hétvégén nem állt módomban elvégezni, mert Ju-Ditta feladatokkal és más jönni-menni valókkal voltam elfoglalva. De nem is bánom, állítom, hogy így hétköznap, napközben legalább nem lesz tömegnyomor a kedvenc vásárlóhelyeimen, amiktől végtelenül le tudok szívódni.

És hát fantasztikus dolog reggel még pizsikében írni ezt a blogot arra várva, míg mindenki más elmegy iskolába és dolgozni.

Szóval íme, mennyi minden van most a nap alatt, és hogy ezek hol tartanak most:

1. Egy webshop. A tartalom feltöltésnél járunk.
  2. Egy weblap egy termál hotelnek, a Kedves Megrendelő megkapta a demó verzióit/látványterveit, választott, most a domain regisztrációra várunk. Arculattal már korábban elkészültem, írtam róla: ITT.
  3. Egy weblap egy pékségnek, logóval, arculattal, domain regisztrációra várunk. Ennek ténylegesen a hotel munka után állunk neki, mert a megrendelő egy.
  4. Egy weblap egy villanyszerelő cégnek. Ha elfogadja az ajánlatomat. Tehát még ajánlati szinten tartunk. Itt is szükség lenne logóra, arculatra, domain és tárhely regisztrációra.
  5. Egy logó rendelés. Elkezdtem az ötletek kidolgozását.
  6. Egy festmény rendelés. Elkezdtem a kidolgozást.
  7. Már meglévő, általam több, mint egy éve üzemeltetett weblapra bankkártyás fizetési lehetőség integrációja. A programok telepítve, most a tesztelés zajlik, és az esetleges problémák elhárítása.
  8. És persze azon weblapok folyamatos pátyolgatása, amelyekre üzemeltetés – támogatási szerződéseim vannak.
  9. Saját felhasználásra elkezdtem egy olajfestményt 80×100-as vászonra, ha jól sikerül, megmutatom. Addig titkos projekt.
  10. És végére hagytam valami újat. Egy igazán rendhagyót, erről írok pár szót lentebb.

Ezek mind egyenként is megérnek egy-egy blog posztot, terveim szerint meg is lesznek. De hát én, és a terveim!?

Nekem rengeteg vágyálmom van kreatív témában, sajnos hajlamos vagyok mindenbe belekapni, és időhiányában félbe hagyni. Ezért hoztam létre korábban egy másik weblapom, amelyre DIY témájú, saját kis projektjeimről számolnék be. Azonban be kellett látnom, hogy az időmet és erőmet egyfelé kell koncentrálnom, egyelőre legalábbis.

De közbe szólt ez a szépség:

Egy bájos ismerőstől hoztuk el ezt a bájos kis ülő alkalmatos ládikót, mert nála már nem fért el. És azért, hogy tüzeljük el.

Hát mondanom sem kell, hogy ez a cuki ládikó sírt és könyörögöt, de nem is akárhogyan, hogy mentsem meg, nem érdemli ő meg, hogy eltüzeljük. A párom már látta a szememen, hogy bizony szerelembe estem. Két hét határidőt kaptam, és csak is eladásra hozhatom rendbe.

Terveim már meg vannak és beszereztem a hozzávalókat. Így bizony a cuki kis ládikó könyörgésének hála, fel fog kerülni az első DIY blogom a Ju-Ditta DIYlak weblapra. Remélem sikeresen, és nem tolom el, mert hát még is csak az ELSŐ!

Szóval lesz bőven, amivel jelentkezzem a jövőben! 🙂

Amikor valami elindul