A Zsilip Festőtanoda egyik különleges képessége a folytonos ötletelés, a folytonos megújulás, növekedés felé. Imádom ezt a hozzáállást, mert jószerével állandóan el vagyok látva kreatív munkával.

Nem régiben úgy döntött, hogy ahhoz, hogy versenyhelyzetét javítani tudja, megcéloz egy másfajta közönséget is a piacon. Még pedig azon részét, akik a festésben kifejezetten csak élményt keresnek komolyabb tanulás idő, tudás, vagy anyagi befektetés nélkül.

Tehát, míg a Zsilip Festőtanoda a komolyabban tanulni vágyóknak ad számtalan lehetőséget, addig a Pinga Élménystudió lazább, szórakoztató, élvezetekre irányuló programokat kínál.

Más a kettő, más az üzenet. A Zsilip Csajok tisztában voltak vele, hogy jóformán „új márka” építésébe fogtak bele, és ebben kérték a segítségem. Hiszen minden új márkának, új ruha is kell. A Zsilip Festőtanoda komoly, elegáns minimalista arculatával szemben, színesebb, lazább, pezsgőbb arculatra volt szükség. Az új programokat elég gyorsan akarták indítani, szóval elég szűkös határidőket kaptam, de sikerült megoldanunk.

Miből is állt ez az egész az én részemről.

Először is a grafikai igények:

1. Új logó. Színes, pezsgős, festős

2. Weboldalra a témához illeszkedő indexkép

3. Ajándék Voucher

És akkor most lássuk a weboldallal kapcsolatos igényeket.

1. Webes felülete jól elkülönüljön a Zsilip Festőtanodáétól. Ne keveredjen egymással a kétféle kínálat. Mivel még tesztelés alatt áll, meglátjuk, hogy sikerül bemozgatni ezt a piaci szegmenst, egyelőre nem kértünk rá külön domain nevet, hanem csupán egy aldomainen fut. Ha befut, költöztetjük annak új, méltó helyére.

2. A weboldalon, a meghirdetett festős programok gird-szerűen, egyben áttekinthetők legyenek, amolyan naptáros formában.

3. Élményfestés, festőscsomagok-eszközök, Ajándék Voucher értékesítésére alkalmas felület.

4. A Voucher, élményfestés program vásárlásakor beválható legen, és a ’Pénztár’ oldalon levonásra kerüljön annak összege.

Végeredményében 59 eseményt töltöttünk fel augusztus végével bezárólag.

Egyébként kipróbáltam én is egy élményfestést. Festeni mindig, bárhol, bármikor, imádok. A Zsilip új oktatója, aki vezeti az ecseteket az élménykeresők kezében, Koller Szilvia festőművész. Pezsgős kisugárzása, széles mosolya megadja az alaphangulatot a 3 órás csodás programhoz, a hozzáértéséről nem is beszélve.

Pinga Élménystudió weboldala: ITT

Pinga Élménystudió