Januárban osztott posztomban még teljesen másképp képzeltem el az elkövetkező pár hónapot, amiben most már benne vagyunk, de ettől függetlenül néhány olyan dolog, amin már akkor elkezdtünk dolgozni, pont életmentő húzás lett erre a helyzetre, ami a világban most van. Most aztán meg tudom írni azt a sok – sok, és annál is több mindent, ami akarok. De előbb, ami most nagyon friss és ropogós:

A Zsilip Art Center decemberben csupán még azért találta ki az online oktatási felületet a weblapjára, mert erre egyre nagyobb az igény a piacon. De időközben a cél indítéka gyorsan átalakult. Pont akkorra sikerült elindítanunk az online oktató felületet, amikor egyik hétről a másikra drasztikusan visszaestek a tanfolyamra jelentkezők száma. Az oktatási felület indítása után azonban a tanfolyami videókat bátran rendelgetik szerencsére, és reméljük, hogy egyre többen élni fognak ezzel a lehetősséggel.

Nos, sok idő nem adatott meg, hogy alaposan körbe kutassam a témát a sürgős határidők miatt, így lehet léteznek ennél jobb online oktatási felületek is, de még úgy tűnik egyelőre működik. Mivel csak néhány napja megy élesben, derülnek még ki apróságok, amiket folyamatosan javítgatunk, csiszolgatunk. És persze készülnek rá az új tanfolyami videók is. Idővel tökéletesítjük: https://zsilipfestotanoda.com/tanfolyamok/

Lássuk, mit is tud:

• Webshopban rendelhető online tanfolyamok
  • Webshopos vásárláshoz szükséges regisztráció egyúttal a tanfolyami tagsághoz való regisztráció is
  • Így bankkártyás fizetés után azonnali hozzáférés a vásárolt tanfolyam(ok) videó(i)hoz
  • A tanfolyam(ok)hoz való hozzáférés 1 évre van korlátozva
  • A tanfolyami felület saját weblapon látható, függetlenül attól, hogy több alkalmazás dolgozik együtt a háttérben
  • A bankkártyás fizetés miatt, a folyamatok a vásárlástól kezdve a tanfolyamhoz való hozzáférésig automatikusak tudnak lenni, nincs kézi adminisztráció

Ennél több tudásra nincs szükség az adott témában, azonban a mögé rakott rendszer tudhatna többet is. Kurzus elvégzése után teszteket is lehetne kitölteni, pontoz, és oklevelet is kiállítana.

Tanulj online! – Azaz, amit most tenni tudunk