Skip to content
Kezdőlap » Blog » Ju-Ditta Webdesign 2022-es év, lezárlak

Ju-Ditta Webdesign 2022-es év, lezárlak

Voltak e terveim 2022-re? Nem. Mert előtte mindig voltak, és mindig keresztül húzta az élet. Különösképp így covid-os évek után, az ember csak pislogva várja, vajon meddig tart az élet fantáziája. Így is hajlamos vagyok túl feszíteni magam, hát még ha tervek cikáznának a fejemben, nagyon bénító és frusztráló tud lenni. Már pedig én akkor vagyok jó a munkámban, ha az alkotói nyugalom és a munkám iránti szenvedély adja a lendületet.

És hát persze, hogy nem maradtak el az új történések, mint a háború a szomszédban, vagy a KATA kicsinálása, ami megingatta a biztonságérzetemet. Ezek mind új fénybe tüntetik fel a már belőtt irányokat is, és késznek kell lenni a pályamódosításra.

Ez év kihívásait így hát megint, a külvilág adta bizonytalanságból fakadó kérdések és megoldások adták. Persze, aki nem képes nagy levegőt venni és új irányba állás gombját megnyomni akár mi is van, az ne legyen vállalkozó. Ennek eredményeképpen hoztuk létre a Pirogold Plussz JDWeb Kft.-ét.

Szóval lesznek e terveim 2023-ra? Nem. Nem lesznek. Vagyis ez így, még sem teljesen igaz….

Szerencsére munka nélkül nem voltam, sikerült bővíteni az állandó ügyfélkörömet, és ha mindenképp célt akarok keresni, ez utóbbi bővítése mindenképp szerepel a listán. Illetve még valami, de egyelőre azt nem árulom el.

Ha rövid távon tekintek előre a 2023-as évem a partnereim előrejelzései szerint az év eleje igen munkás lesz. Most év végén hat partnerrel kívántunk úgy egymásnak boldog ünnepeket, hogy januárban keressük egymást új weblap készítése kapcsán. És legyen is így, epekedve várom.

BUÉK Mindenkinek!

Ju-Ditta