Skip to content
Kezdőlap » TÁRHELYSZOLGÁLTATÓ

TÁRHELYSZOLGÁLTATÓ

TÁRHELYSZOLGÁLTATÓ

A W3HOST Bt-től több, mint 10 éve vettem az első tárhelyemet, ami a mai napig fut.

Nem elhanyagolható a jelentősége annak, hogy a saját felelősségünk a saját weblapunk biztonságáról gondoskodni a saját lehetőségeink szerint, de ők anélkül tudják a szervereik biztonságát fenntartani, hogy korlátoznák az én hozzáféréseimet.

10 év alatt támadásnak híre-hamva sem jutott le hozzám. Ettől lehet, hogy volt, de ügyesen nem érzékeltem belőle semmit. Se akadozás, se elérhetetlenség. Ha karbantartási munkát terveznek, jó előre értesítenek. Segítőkészek, minden esetben a megoldásra törekszenek.

„Story: Azért mesélek egy picit, mert az ember nem is gondolná, hogy az inkorrektségben milyen kreatívok az emberek, és mennyire, de tényleg mennyire oda kell figyelni. A megrendelő által igényelt és kifizetett domain nevet egy másik tárhelyszolgáltató tulajdonosa a saját nevére regisztrálta, aki egyszer csak eltűnt. A domain neveket ugyebár időről-időről meg kell újítani, ki kell fizetni. De ha ő eltűnt, akkor te hiába fizetted eddig is, és fizetnéd tovább a már néhány év alatt az általad (sok munkával és pénzzel) jól befuttatott domain nevedet, nem tudod, mert kiderül, hogy nem is te vagy a tulajdonosa.”

Bár eltünedező, egyszer csak el nem érhető tárhelyszolgáltatóról is sokat hallani. Ezért is vannak félelmeim a hozzáféréseket ki nem adó tárhelyszolgáltatóktól. Nem beszélve arról, hogy ahogy szaladunk a napi rutinunkkal, feladatokkal, és módosítani valónk akad, nem tudsz más tenni, mint megkérni őket a feladat elvégzésére, de van, hogy napokig rá se tudnak nézni, de a te üzletmeneted pedig pörögne. Ezt akár honnan is nézzük, veszteség.

Elérhetőségük: