ÜZEMELTETÉS-TÁMOGATÁS

MIT IS TAKAR EZ  PONTOSAN?

Ez egy folyamatos teljesítésű, általánydíjas szolgáltatási szerződés, havi számlázással + tartalom feltöltés/frissítés. Üzemeltetés és támogatás szolgáltatást csak a saját magam által készített weboldalakra nyújtok.

Szolgáltatás tartalma:

• Weblapról biztonsági mentés készítése
  • WordPress tartalomkezelő, bővítmények, sablonok szükséges frissítéseinek elvégzése
  • Hibaelhárítás, amennyiben én végzem a frissítéseket és biztonsági mentéseket.
  • 3 munkanapon belül rendelkezésre állás.
  • Amennyiben igény van rá, tartalmi elemek feltöltése, frissítése, grafikák elkészítése weblaptól függően vagy az átalány díj része, vagy óraelszámolás alapján.

MIÉRT NAGYON, DE NAGYON FONTOS A WEBLAP UTÓGONDOZÁSA?

A nyomos ok: BIZTONSÁGOS, STABIL, HIBA NÉLKÜLI működés.

Ennek az állapotnak a fenntartását a rendszeres frissítésekkel és biztonsági mentések elvégzésével tartjuk fenn. Ez a lelke az egésznek. Ha ezekkel rendben, rendszeresen foglalkozunk, akkor sem tudnak velünk kitolni, ha sikerül is egy támadónak galibát okozni.

A frissítések a technikai újításokat, hibakorrekciókat, és a vírusos támadások elleni folyamatos védekezést hivatottak elvégezni.

Miből eredhetnek a weblap hibái, vagy dőlhet egyáltalán romokba?

• Vírusok, támadások.
  • Felhasználói hiba. Hozzá nem értéstől az egyszerű figyelmetlenségig, bármi előfordulhat. Hozzá piszkálhatunk olyasmihez, amihez nem kellene, így okozva némi galibát.
  • Lehetnek funkciós hibák. Ezek frissítéssel kerülnek a rendszerünkbe. A weblapon egy funkció nem úgy működik, ahogy kellene,  akár elérhetetlenné is teheti a weblapunkat. Ebben az esetben bizonyos fokig ki vagyunk szolgáltatva a fejlesztőknek. Hiszen ez fejlesztési hiba, meg kell várni, míg javítják a hibát. A javított verzió frissítésével a hiba elhárul.